Kluci kašlete na kritické názory! Já vás žeru! Co na tom, že máte texty bez myšlenky a tuctovou hudbu? To má dnes většina kapel! Nic si z toho nedělejte, já sem i přesto váš velkej fanda a těším se až se zase dostanu na některý vás koncert!
Díky za tvůj názor, Petře I tobě krásné prožití vánočních svátků
Požádali jste mě o vyjádření k vaší muzice... a tak tedy píši.
Za svoji publicistickou kariéru už jsem poznal mnoho kapel... ale vy mezi ně nepatříte. Nezlobte se na mě pánové ale vaše hudba zní naprosto tuctově. Jednoduché kytarové linky, stále dokola se opakující rytmy a nemastný neslaný zpěv a o baskytaře se tu vůbec nedá mluvit. Ale pochopitelně to nevzdávejte! každý nějak začínal a chce to je pracovat a vydřít si každou notu. Hlavně se zaměřte na texty... ty které prezentujete nyní jsou.. velmi začátečnické a to je jemně řečeno.
Chtěli jste objektivní názor a proto jsem jej napsal... neberte to prosím jako jedovatý plivanec ale jako snahu pomoci české kapele. Ať se vám daří lépe než doteď a krásné svátky.
to Jirka: Moc děkujeme a doufáme, že tě naše muzika bude i nadále bavit
Kluci, zase poslouchám Vaše CD, nechal jsem ho 14 dní uležet, zase jsem z něj totálně našrot. SUPER MATERIÁL. Rád vzpomínám na Váš koncert v Kuřimi. Držte se!!! Jirka
Tatka me predava zezlo :) Diky,tatko ;)
Po poslechu vašeho CD že já jako ten kdo vas osobně zná Tome Pavle a Libore vám řeknu znám vás od narození prodávám buben a du do duchodu.Jste ne nejlepši ale mate našlapnuto Roman Macko
odpovědět 09:34 - 23.12.2011