27.7. 2018 (pá)
Topolná (okr. UH)

všechny akce

TOPlist

Návštěvní kniha

novější příspěvky | starší příspěvky

Přidat vzkaz

EMB38450

odpovědět 10:19 - 15.01.2012

Pánové,do Březolup jsem jel na Alkehol, ale Vaše vystoupení bylo pro mě skutečným zážitkem.Děláte svou práci opravdu dobře. Teď se tluču do hlavy, že jsem si nekoupil Vaše CD.Z Vašeho webu objednat nejde,takže se uvidíme na další akci  smajl  Jarek.
Tichosch web

odpovědět 22:34 - 02.01.2012

Vstupenky na koncert do Brezolup s Alkeholem,VSP a dole v baru bude i cimbalovka s rockotekou koupite na www.ticketportal.cz www.ticketart.cz v techto predprodejicich je to za dobrou cenu,na miste to bude k drazsi:)
fanda 2

odpovědět 19:12 - 29.12.2011

to Fanda1: nemyslím ani tebe ani Felixe ale toho Korála
fanda 2

odpovědět 19:03 - 29.12.2011

Nejsem ani nikdo z kapely a ani kritik a ani nikoho nechci chválit nebo pošpiňovat. Akorát se mi zdá že to tady píše jeden a ten samý člověk. Akorát chce zase vyhrotit dizkuzy.Jak hrají kluci se mi líbí. Myslím že nepatří mezi tuctové. Hrajou hudbu která je uchu příjemná. Takové békanice (nevím kdo je jakési dymytry) - poslouchal jsem to na tom bandzone, no takové poslouchat může jen vymaštěný kokot. Zpěv je jakýsi nelidský řev a muzika - jen řezání do kytar a bubnů.
Teldrassil web

odpovědět 15:51 - 28.12.2011

Teda jako sorry ale vysmívat se míň talentovaným kapelám, jako to tady někteří dělají, je fakt ubohost! Jeďte dál Neutrale a nenechte se naštvat. Nebudete asi nikdy patřit mezi špičky ale budete dělat to co vás baví a to si nenechte nikym pokazit! Ať to hraje.
Fanda1

odpovědět 17:12 - 27.12.2011

Tak jako promiň ale určitě jsem nechtěl kluky nijak pošpinit! jestli myslíš mě a ne toho Felixe! Já mám klukyn arvaný i v MP3 ale jsem prostě upřímnej, žej e takový muziky všude spousta a já si prostě vybral je. Neni to originální a neni to nic nového... no a co??? Navíc opravdu by mě mrzelo pokud by "fanda2" byl někdo z kapely:( jakože to tak dost vypadá:(
fanda 2

odpovědět 10:11 - 25.12.2011

Zdar chlapi! Serte na kritiku od debilů kdyby vás nechtěl pošpinit plivancema tak vám to řekne v soukromí nebo kdekoliv jinde a ne tady! Zajímavé že já jsem o tomto hňupovi nikde neslyšel. Třeba hraje někde v zábavovce a neví co je dobrá česká muzika :-) Ať se daří, pánové! Určitě dojdu na koncert :-)
FaceBook YouTube MySpace Stream T-Music Bandzone odkazy
© NEUTRAL 2006-2013 | hetsmek | Poslední aktualizace: 5.5.2018