to luba: Náhodou jsem Ti rozuměl velmi dobře Zato co máš namysli výrazem přeprasené kytary, mně jasné není Ale to je jedno... Nebudeme to tady rozpitvávat. Opatruj se.
No ty si mě nerozumněl. Myslel sem to tak, že jste podle všeho dobří muzikanti,ale jako celek jako kapela to nehraje do hromady a to se ani nebavím o těch přeprasených kytarách, aparátech vytočených do lidí a mírně upravených písniček od ironů,arakainu a podobně. Jinak myslím, že ste šikovní kluci a holka. Tak o tom popřemýšlejte a zkuste s tím něco udělat a uvidíš, že to bude lepší hrát a líp vypadat. Zatím ahoj.
to luba: Nazývejme věci pravým jménem. Když se jedná o obsazení nového postu, ať už v zaměstnání, nebo v kapele, tak se tomu obyčejně říká konkurz. Říkáš koncert 6-ti sólistů... Rádi hrajeme a tvoříme instrumentálně složitější věci a bereme to jako projev naší kapely. Střídání čtyř akordů dokola během celé písničky nás nijak muzikantsky neobohatí a nic nám to duševně nedá. Podle Tebe možná vypadá "koncert kapely" jinak, ale to už je opravdu věc individuálního názoru jednotlivce. Díky za Tvoji reakci a za výměnu těchto pár řádků
Já bych se rozhodně nikde ukazovat nechodil. Jinak proč to nazýváš konkurzem? To se těch lidí tam hlásí tolik? Já vás párkrát hrát viděl a přišlo mě, že to není koncert kapely, ale 6 solistů. Jinak to neberte jako urážku. Je to jen můj názor. Přeju hezký den a hodně štěstí do budoucna.
odpovědět 13:02 - 04.07.2010