27.7. 2018 (pá)
Topolná (okr. UH)

všechny akce

TOPlist

Návštěvní kniha

novější příspěvky | starší příspěvky

Přidat vzkaz

Libor_NEUTRAL web

odpovědět 11:33 - 16.06.2011

to Verca: Velice děkujeme. Doufáme, že příště dostaneme trochu více času  smajl 
Verča

odpovědět 10:27 - 15.06.2011

V Kunovicích mg dobré vystoupení moc se mi líbilo,  smajl  škoda jen, že jste hríly taků chvílu..  smajl 
Libor_NEUTRAL web

odpovědět 18:54 - 12.06.2011

to Honza:Děkujeme, jsme rádi, že se vystoupení líbilo. Bohužel časový pres byl tak velký, že jsme museli vystoupení zrychlit a zkrátit téměř na polovinu. Příště snad budou okolnosti příznivější  smajl 
Honza

odpovědět 14:15 - 12.06.2011

Včera kluci moc hezké vystoupení, chválím! Škoda jen, že jste to museli ukončit dřív, a to v době, kdy celé odpoledne dostalo ten správný drive... Těším se na další vystoupení :-)
Markéta P.

odpovědět 21:41 - 26.04.2011

to Rescator: Děkuji za kompliment  smajl  nicméně ani já jsem v začátcích nebyla s kapelou sjednocená tak, jako když jsem kapelu opouštěla, chce to čas a píli.. Peťa je kvalitní zpěvák a bude růst  smajl 
Pavel_NEUTRAL web

odpovědět 11:19 - 26.04.2011

to Rescator: Ahoj, děkujeme za pochvalu, upřímný názor i kritiku. Na celkovém zvuku kapely pracujeme, dá se říci, téměř pořád, jen co je pravda  smajl  Zásah do postu zpěváka je samozřejmě nejznatelnější a následné srovnání frontmanů je ze stran fanoušků běžná věc... Ať jde např. o dvojici Tarja vs. Anette, nebo Brichta vs. Toužimský? Díky za podporu a příspěvek! Někdy na další akci.  smajl 
Rescator

odpovědět 13:11 - 25.04.2011

Zdravím jsem vaším fanouškem od první chvíle co jsem vás poprvé slyšel, kapela super zvuk uplně paráda, kytary mají fantastický drive a bubeník podává opravdu profesionální výkon, kterého by vám mohla zavídět leckterá kapela zvučnějšího jména. No a pak je tu i jedno ale a to je to, že od začátku jsme byli asi všichni rozmlánní super zpěvem a taky vzhledem Markéty no a jaké bylo mé překvapení včera v Březolupech, když s váma na pódiu vyskočil ten hošík v "super rockové" bundě a nějak vaše vystoupení ztratilo to co tam Markéta vnesla. Nerad bych někoho krtizoval a nebo urazil, to vážně ne a hoch zpíval dobře, ale výkonu Markéty se to fakt anï trochu nepřiblížilo. Tak přeju hodně dalších úspěchů a určitě na vás zase někdy zajdu. Držtě se, teď už jen chlapi!!!
FaceBook YouTube MySpace Stream T-Music Bandzone odkazy
© NEUTRAL 2006-2013 | hetsmek | Poslední aktualizace: 5.5.2018