27.7. 2018 (pá)
Topolná (okr. UH)

všechny akce

TOPlist

Návštěvní kniha

novější příspěvky | starší příspěvky

Přidat vzkaz

Libor_NEUTRAL web

odpovědět 10:05 - 06.11.2011

to Marcela a Jarda P.: to Víťa: Velmi Vám všem děkujeme za skvělou atmosféru, kterou jste nám připravili, děkujeme za podporu, kterou do nás vkládáte. Doufáme, že ani do budoucna Vás nezklameme a budeme Vás těšit i nadále.  smajl 
Víťa

odpovědět 08:41 - 06.11.2011

Zdar pánové a dámo,včerejší koncert a křest byl jeden z nejlepších,které jsem v poslední době od Vás slyšel. CD se vážně dost povedlo a já Vám všem držím palce při Vaši cestě metalovým polem.  smajl 
Marcela a Jarda P. web

odpovědět 07:34 - 06.11.2011

Pánové, právě posloucháme Vaše nové CD Brána osudů a v klidu si vychutnáváme tu nádheru. Jedna písnička vedle druhé hustý melodický nářez. Úžasná hudba, slova, zpěv doplněný krásnými vícehlasy. Přepychový obal CD. Držíme pěsti a plni očekávání srdečně sledujeme Vaše kroky do výšin.....
Jiří

odpovědět 19:59 - 31.10.2011

to Libor_NEUTRAL:Zkuste se přihlásit do České rockové ligy, všechny vykostíte zaživa  smajl , hodně štěstí!!!  smajl 
Libor_NEUTRAL web

odpovědět 09:57 - 30.10.2011

to Jiri: Velice děkujeme, jsme rádi, že se naše tvorba líbí  smajl  Těšíme se opět na nějaké akci  smajl 
Jiří

odpovědět 08:05 - 30.10.2011

Ahoj, díky za pěkný koncert v Kuřimi, jste fakt dobří, jsem si říkal takoví mladí kluci a pěkně jste tam pár lidí rozštípli. CD je povedené, cestou domů jsem ho 2x sjel v přehrávači. Ať Vám elán a energie vydrží, budu Vám držet pěsti!!!
Libor_NEUTRAL web

odpovědět 19:55 - 05.09.2011

to Ondra: Ahoj Ondro. Zatím tu žádné noty neseženeš, ale kdo ví, jednou se tu může něco ukázat  smajl 
FaceBook YouTube MySpace Stream T-Music Bandzone odkazy
© NEUTRAL 2006-2013 | hetsmek | Poslední aktualizace: 5.5.2018