to Marcela a Jarda P.: to Víťa: Velmi Vám všem děkujeme za skvělou atmosféru, kterou jste nám připravili, děkujeme za podporu, kterou do nás vkládáte. Doufáme, že ani do budoucna Vás nezklameme a budeme Vás těšit i nadále.
Zdar pánové a dámo,včerejší koncert a křest byl jeden z nejlepších,které jsem v poslední době od Vás slyšel. CD se vážně dost povedlo a já Vám všem držím palce při Vaši cestě metalovým polem.
Pánové, právě posloucháme Vaše nové CD Brána osudů a v klidu si vychutnáváme tu nádheru. Jedna písnička vedle druhé hustý melodický nářez. Úžasná hudba, slova, zpěv doplněný krásnými vícehlasy. Přepychový obal CD. Držíme pěsti a plni očekávání srdečně sledujeme Vaše kroky do výšin.....
to Libor_NEUTRAL:Zkuste se přihlásit do České rockové ligy, všechny vykostíte zaživa , hodně štěstí!!!
to Jiri: Velice děkujeme, jsme rádi, že se naše tvorba líbí Těšíme se opět na nějaké akci
Ahoj, díky za pěkný koncert v Kuřimi, jste fakt dobří, jsem si říkal takoví mladí kluci a pěkně jste tam pár lidí rozštípli. CD je povedené, cestou domů jsem ho 2x sjel v přehrávači. Ať Vám elán a energie vydrží, budu Vám držet pěsti!!!
to Ondra: Ahoj Ondro. Zatím tu žádné noty neseženeš, ale kdo ví, jednou se tu může něco ukázat
odpovědět 10:05 - 06.11.2011