to Renca: Ahoj, moc díky za tvůj komentář. O hudbu se starají hlavně kytaristé Pavel a Martin a texty dávám dohromady já spolu s Pavlem. Přesněji to můžeš najít zde odkaz děkujeme a těšíme se na koncert.
Zdravím kapelu.
Jsem fanda melodického metalu. Nedávno jsem náhodou objevila Vaše CD. Po prvním poslechu mi spadla brada až k zemi. Velmi příjemné překvapení. Pouštím téměř denně. Dokáže nakopnout!!! Skvělá hudba, ale předně z mého pohledu úžasné textově. Velmi by mne zajímalo, kdo píše hudbu a hlavně texty teda! Moc dík za odpoveď. Těším se na Váš koncert.
to rosta.mejdn: Děkujeme za pochvalu a příspěvek, Rosťo. Snad se ještě během léta na nějaké z našich akcí potkáme
to malejjarda: CD s sebou určitě přivezeme a začátkem nového týdne jedno zašleme na smluvenou adresu. Také se do Budějovic moc těšíme
Velké díky všem, kteří nás včera přišli podpořit do Bílovic na Červnovou noc! Kapele V.S.P. za skvělý přístup, zvukařům za kvalitní zvuk, a také v neposlední řadě pořadatelům! Vážíme si toho
Kluci, určitě přivezte s sebou do Budějovic CDéčka.Připravíme vám na akci prostor k prodeji. Je to mazec a moc se na Neutral těším.
Kucíííííííííííííí vynikající v Kunovicách ste byli špice,ale příště aj víc MEJDNŮ
ROSTA MEJDN Vám drží pěsti a snad v Bílovicách
odpovědět 12:00 - 20.07.2012