27.7. 2018 (pá)
Topolná (okr. UH)

všechny akce

TOPlist

Návštěvní kniha

novější příspěvky | starší příspěvky

Přidat vzkaz

Lukáš

odpovědět 12:00 - 20.07.2012

Všechno nejlepší k narozeninám , Pavle  smajl 
Libor_NEUTRAL web

odpovědět 19:06 - 18.07.2012

to Renca: Ahoj, moc díky za tvůj komentář. O hudbu se starají hlavně kytaristé Pavel a Martin a texty dávám dohromady já spolu s Pavlem. Přesněji to můžeš najít zde odkaz děkujeme a těšíme se na koncert.  smajl   smajl 
Renča web

odpovědět 14:28 - 18.07.2012

Zdravím kapelu. Jsem fanda melodického metalu. Nedávno jsem náhodou objevila Vaše CD. Po prvním poslechu mi spadla brada až k zemi. Velmi příjemné překvapení. Pouštím téměř denně. Dokáže nakopnout!!! Skvělá hudba, ale předně z mého pohledu úžasné textově. Velmi by mne zajímalo, kdo píše hudbu a hlavně texty teda! Moc dík za odpoveď. Těším se na Váš koncert.
Pavel_NEUTRAL web

odpovědět 03:27 - 01.07.2012

to rosta.mejdn: Děkujeme za pochvalu a příspěvek, Rosťo. Snad se ještě během léta na nějaké z našich akcí potkáme  smajl  to malejjarda: CD s sebou určitě přivezeme a začátkem nového týdne jedno zašleme na smluvenou adresu. Také se do Budějovic moc těšíme  smajl  Velké díky všem, kteří nás včera přišli podpořit do Bílovic na Červnovou noc! Kapele V.S.P. za skvělý přístup, zvukařům za kvalitní zvuk, a také v neposlední řadě pořadatelům! Vážíme si toho  smajl 
malejjarda web

odpovědět 18:35 - 30.06.2012

Kluci, určitě přivezte s sebou do Budějovic CDéčka.Připravíme vám na akci prostor k prodeji. Je to mazec a moc se na Neutral těším.
rosta.mejdn web

odpovědět 15:24 - 25.06.2012

Kucíííííííííííííí vynikající v Kunovicách ste byli špice,ale příště aj víc MEJDNŮ  smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl   smajl  ROSTA MEJDN Vám drží pěsti a snad v Bílovicách  smajl 
Libor_NEUTRAL web

odpovědět 14:35 - 18.06.2012

to Janka: Děkujeme ;)
FaceBook YouTube MySpace Stream T-Music Bandzone odkazy
© NEUTRAL 2006-2013 | hetsmek | Poslední aktualizace: 5.5.2018